Har du rätt lottorad? Så här rättar du dina rader

Home/Uncategorized/Har du rätt lottorad? Så här rättar du dina rader

Har du rätt lottorad? Så här rättar du dina rader

Inte säker på hur du egentligen tar reda på om du vunnit med rätt lottorad? Det finns några olika sätt du kan rätta dina lottorader, beroende på om du har ett konto på Svenska spel eller inte. Oavsett är det väldigt enkelt att kolla om du har rätt lottorad; matchar ditt nummer med resultatet av den dragning du köpte det för så kan du ta hem en vinst! Ju fler nummer som matchar, desto högre blir din vinst. Denna snabbguide tar dig igenom vad du behöver veta om att rätta lottorad.

Vad innebär det med rätt lottorad?

Att rätta en rad är helt enkelt att se om din rad matchar med numret som har dragits. I lotto gäller det att få minst 4 av de 7 siffrorna rätt. Att rätta en lott är egentligen väldigt enkelt; det gäller bara att se om resultatet från dragningen matchar den lotto du äger för samma dragning. Se till att datum som du köpte ditt nummer för också matchar, annars så är det ingen vinst.

Hur man rättar sina lottorader hos Svenska Spel

Om du spelar lotto med Svenska Spel är det mycket enkelt att rätta en rad. Du behöver inte kontrollera någonting själv, utan kan gå in på Resultat och på så sätt rätta din lottorad. Där ser du då hur många nummer som matchade den senaste dragningen, och eventuella vinster.

Du kan också använda Svenska Spels app och kan då bli notifierad så fort en dragning sker. Då kan du omedelbart rättar dina lottorader.

Har du en fysisk lott kan du rätta genom att gå in på Resultat på Svenskaspel.se och kolla upp resultaten på dragningarna, och helt enkelt matcha dem med dina egna nummer. Du ser även resultat från extraspelet Joker längst ner på sidan.

Spela Joker för extra vinstchanser

För att vinna på lotto behöver du minst 4 siffror rätt men du behöver endast två för att vinna med Joker. Självklart är summorna också mindre, men högre vinstchanser gör det ändå roligare att spela för många även om vinsten inte är livsförändrande. Och du får även en chans att vinna Drömvinsten, minst 75 miljoner kronor!

Bra att tänka på när du spelar lotto

Vinster är skattefria

En av de bästa sakerna med att bo i Sverige är att vi får njuta av lotterivinster utan skatt. Detta gäller för alla spel av tur; oavsett om du spelar på ett kasino, satsar på sporter eller lotteriet… Alla vinster är helt dina egna. Om du inte spelar på ett svenskt företag kan saker och ting dock vara annorlunda så se till att läsa villkoren som gäller.

Det finns hjälp för spelberoende

När du kämpar med spelmissbruk kan du känna dig extremt fångad. Men det finns en väg ut och det finns hjälp för dig om du vill ha den. När det blir mer ont än roligt att spela turspel, eller när du spenderar mer pengar och tid än vad du skulle ha önskat på spelandet har du ett problem med det. Detta problem går mycket väl att lösa och en av de saker du kan göra är att ta kontakt med Stödlinjen för att få hjälp och råd. I Sverige har vi också möjlighet att ta en Spelpaus vilket innebär att vi kan stänga av och blockera spelande i Sverige under en förutbestämd tid.

Vinstchanser är låga

Det borde vara ganska uppenbart, men dina chanser att vinna på lotto är inte särskilt stora. Du måste börja spela med inställningen att ha roligt och få lite spänning i ditt liv. Om du behöver pengar och hoppas att du ska vinna på lotto för att få ihop dina finanser måste du vara medveten om att det inte ett bra sätt att tjäna pengar. Spela bara turspel om du inser att det inte är ett sätt att tjäna pengar. Spela på din fritid för att ha kul, helt enkelt.

Slutgiltiga tankar om rätt lottorad

Det var allt vi ville ta upp i dag. Turspel kan vara en fantastisk källa till skoj och spänning när du gör det med rätt attityd. Svenska Spel gör det väldigt enkelt för dig att kolla in dina vinster och förluster antingen på hemsidan eller i appen. Nu när du vet hur du kan kontrollera dina lotter är allt som återstår att köpa en lott eller två och vänta till nästa dragning för att ta reda på om du fick något nummer rätt! Om du hoppas på en större chans att vinna ska du inte glömma att lägga till Joker som ett extraspel när du köper en lottorad. Chansen att vinna något i extraspelet Joker är mycket högre, eftersom du bara behöver få ett par nummer rätt! Ha en trevlig vecka och ha kul med spelandet!

By |november 19th, 2021|Uncategorized|Kommentarer inaktiverade för Har du rätt lottorad? Så här rättar du dina rader

About the Author: